Hulp

 

Waar komen de resultaten van mijn zoekopdracht vandaan?

De zoekbalk is enkel zichtbaar op de TFRnet-startpagina en op het tabblad Publicaties. Of u nu begint met zoeken op één van deze pagina's, de resultaten komen alleen uit het tabblad Publicaties. 

 

Hoe snel een TFR-nummer vinden?

Het laatst gepubliceerde nummer staat op de homepage van de site. Door te klikken op één van de artikelen in dit nummer gaat u naar het tabblad Publicaties. Het geselecteerde item wordt rechts weergegeven. Aan de linkerkant van het scherm heeft u een overzicht van de volledige inhoudsopgave van het nummer waarin het geraadpleegde artikel zich bevindt.
Als u direct op het tabblad Publicaties klikt, komt u bij een lijst met resultaten die bestaat uit alle artikelen die in de TFR-nummers van het lopende jaar gepubliceerd zijn (de resultaten zijn in chronologische volgorde gerangschikt). Aan de linkerkant van het scherm kunt u navigeren door alle uitgaven van TFR, waarbij u eerst het jaar van publicatie van het tijdschrift en vervolgens het nummer dat u zoekt, selecteert.
Het is ook mogelijk om, door op de navigatie (de breadcrumbs) onder het zoekveld te klikken, de verschillende niveaus van de boomstructuur te doorlopen.

 

Hoe kan ik me abonneren op TFR?

Ga naar onze website www.larcier.com om u te abonneren op de papieren versie van de TFR. Dit geeft u gratis toegang tot TFRnet en de digitale versie van het tijdschrift op de App Larcier Journals (beschikbaar in de App Store en in de Google Play store).

 

Hoe kan ik me abonneren op de TFR-nieuwsbrief?

Klik op het silhouet in de rechterbovenhoek van het scherm. Selecteer vervolgens de Nieuwsbrief sectie en vul het formulier in dat op het scherm verschijnt. Bij de publicatie van elk nieuw nummer ontvangt u een nieuwsbrief (u kan u op alle momenten uitschrijven voor deze gratis nieuwsbrief). De nieuwsbrief bevat een aanklikbare inhoudstafel van het laatste TFR-nummer met een rechtstreekse link naar deze website, TFRnet.

 

Hoe log ik in op de TFRnet website met mijn persoonlijke login en wachtwoord?

Klik op de Login-knop in de rechterbovenhoek van het scherm. Voer vervolgens, in het venster dat geopend wordt, uw persoonlijke login en paswoord in dat door de Larcier teams wordt verstuurd.

 

Wachtwoord vergeten?

Om een nieuw wachtwoord te genereren, klikt u op de Login-knop in de rechterbovenhoek van het scherm en vervolgens op de link "Wachtwoord vergeten". Volg dan de procedure voor het genereren van een nieuw wachtwoord.

 

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Eenmaal verbonden met de site met uw persoonlijke login en wachtwoord, klikt u op het silhouet in de rechterbovenhoek en vervolgens op "Mijn account". Met het formulier dat wordt geopend, kunt u uw bestaande wachtwoord wijzigen.

 

Hulp nodig? Technisch probleem?

Neem contact met ons op via orders@larcier.com of telefonisch via het gratis nummer 0800 39 067.